Alt om os...

Bestyrelsen

Lars Thordahl - Formand
Lone Wolter
Søren Lau Andersen - Næstformand
Chanette Lau Andersen
Jeanne Steen
Arne Knudsen
Heidi Amnitzbøl - Kasserer


Bestyrelse modtager ingen form for vederlag for arbejdet.

Foreningens formål

Der blev taget initiativ til musikklubben af 3 vennepar med forskellig baggrund, men alle med stor passion for rytmisk musik i alle genrer.
Lars Thordahl har som eneste tidligere arbejdet i musikbranchen som lydmand med diverse store danske bands. Lars har også foranlediget kontakten til book’erne af kunstnere.
Det er med stor glæde vi kan drage fordel af Ivan Pedersen (Laban) og Jørgen Thorup (Shu-bi-dua) og deres enorme netværk på den danske musikscene.

Hele konceptet er baseret på pro bono og hemmeligheden i hvem der skal optræde.
Pro bono skal forstås at alle udgifter skal holdes nede på et absolut minimum, således at alle midler kan gå til musikken. Alt praktisk arbejde udføres så vidt muligt af medlemmer og evt. deres forbindelser.
Bestyrelse modtager ingen form for vederlag for arbejdet.
Hemmeligheden består i, at det ikke annonceres hvem der optræder til koncerterne. Med andre ord, så møder man op til en koncert uden at vide hvem der skal optræde.

Musikklubben søger at opnå det svedige klubmiljø, hvor live optræden er i fokus. Der må gerne gives en ekstra solo - og der må gerne klappes lidt ekstra og evt. synges med.

Musikklubben støttes og får tilskud af Høje Taastrup Kommune og Statens Kunstfond. Det er et vigtigt tilskud som understøtter eksistensgrundlag af klubben.

Bag Duggede Ruder - man hører jo så meget...

Vedtægter

Generalforsamling

Indkaldelse

Generalforsamling

Referat

Regnskab